27/04/2024

Nallıhan Kuş Cenneti'nde bu yıl 7'incisi düzenlenen Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni düzenlendi

  • 26/11/2023

Sunuculuğunu Sarıyar'ımız Hicran Eresken'in yaptığı törene Ankara Valisi Vasip Şahin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Önceki Dönem Milletvekili, Başkent Ankara Meclisi ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan, Nallıhan Kaymakamımız Yusuf Durani Dinç, Nallıhan Belediye Başkanımız İsmail Öntaş ve Fotoğraf severler katıldılar.

Organizasyonunu önceki dönem Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan'ın yaptığı ödül töreninde Sarıyar'ımız Erman Kırankaya Dijital fotoğrafta hem birinciliği hem ikinciliği alırken, Drone fotoğrafçılığında üçüncülük ödülü aldı. Sergileme alanında Nallıhan'lı Fotoğraf Sanatçıları Murat Karaman ve Mehmet Özcan ödüle layık görüldü.

Foto Safari programını organize eden Ceylan yaptığı konuşmasında; "Nallıhan Kuş Cennetinde yapılan Foto Safari programları "Silah Tetiği Yerine Deklanşöre Bas" sloganı ile fotoğraf sanatının önemini vurgulamaya çalıştık. Muhteşem doğası ile görsel şölen sunan ilçemizi daha yakından keşfetmek adına tüm misafirlerimizi ilçemize bekliyor, yarışmada dereceye giren fotoğraf sanatçılarımızı tebrik ediyorum.