26/04/2024

İLÇEMİZ NALLIHAN'DA CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

  • 29/10/2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İlçemiz Nallıhan'da doyasıyla çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programına; İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, Belediye Başkanımız İsmail Öntaş, İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Barış Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlarımız, Gazilerimiz ve Şehit yakınları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Sarıyar Ve Çevresi Yardımlaşma Ve Kültür Derneği -Sarder yönetici ve halk oyun ekibi ve çok sayıda vatandaşımız katılımlarıyla gerçekleşen ve bu yıl 96. yıl kutlamaları yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhuna yakışır bir şekilde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak şiirler okundu. Ardından folklor gösterileri ve yöresel halk oyunlarıyla devam eden etkinlikler, tüm okulların öğrenci gruplarının geçiş töreni ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı tamamlandı.29 Ekim 2019